Az Oakley szemüvegekről

Ha sportos szemüvegre vágyik az ember, az Oakley szemüveg lesz az igazán megfelelő választás. A kifejezetten erős, strapabíró kerettel rendelkező szemüveg nem csak kinézetében igazán sportos és fiatalos, hanem a szerkezetében is használhatjuk olyan sportokhoz is, amelyhez másfajta szemüveget egyébként félnénk feltenni. Mivel az orra tökéletesen illeszkedik és a kialakítása olyan, hogy gyorsfajta sportolás, így például biciklizésnél a szemünket ne bántsa a beszökő szél, hanem az elkerülje az érzékszervünket. Én nagyon sok emberen látok manapság Oakley szemüveget, amikor valamilyen hasonló sportban vesznek részt, és nem véletlenül. A szemünk védelme talán az egyik legfontosabb dolog az életben, hiszen a látásunk függ attól, hogyan kezeljük azt. Ezért kell ilyen sportoknál figyelnünk arra, hogy semmiképpen ne történjen baj. Nem csak renden dioptriás szemüvegeket kaphatunk az Oakley szemüvegek közül, hanem napszemüvegeiknél is széles választék között válogathatunk. Kell ennél több?

Az Oakley szemüveg előnyei

Az Oakley szemüvegek igen jó árban kaphatók, és természetesen nem csak sportoláshoz lehet őket viselni, azonban a sportos viselethez elengedhetetlen egy jó kis Oakley szemüveg az titkárnős, tanárnénis darabok helyett. Ha eddig azt hitted, hogy szemüveget csak olyat találhatsz, ami komoly és hideg ábrázatot ad vagy éppen okosít, akkor nagyon messze jársz az igazságtól. A mostani időkben gyakorlatilag a népesség nagy része szemüveget visel különböző okokból. A fiatalok között csak egyre növekszik ez a szám, hiszen mind úgy nőttünk fel, hogy a képernyőre tapadt a szemünk napi hosszú órákon keresztül. Így az hamar képes a világítás miatt sajnos elromlani, úgyhogy sokunk kényszerül a szemüveg viselésére. Azonban ez nem a világvége! A szemüvegek között rengeteg stílusos, klassz darabot lehet találni, csupán meg kell találni a számunkra tökéleteset. Nekem ez hosszú évekbe telt, de neked nem kell, hogy így legyen.

Így találtam rá az Oakley szemüvegre

Sokáig próbálkoztam a szemüvegekkel, ez azonban nem olcsó mulatság. Egy szemüveg több tízezer forintba kerül, és hosszú éveken át hordható – legalábbis, hogyha nem ül rá az ember némelyik darabra, ahogy én többször is megtettem. A lényeg azonban az, hogy olyan darabot válasszunk, ami tetszik is. És még ez sem elég. A szemüveg kiválasztása egy összetett folyamat, amit bár mi is képesek vagyunk megtenni, sokan mégsem szentelnek neki elég figyelmet. Hogy mik ezek a dolgok? Először is, az arc formája, a szélessége, a korunk, az ízlésünk. Lehet, hogy van olyan szemüveg, ami nagyon kedvünkre való, aztán felvéve mégsem azt a hatást tapasztaljuk, amit látni szeretnénk. Máskor pedig pont olyan szemüveget találunk, ami tökéletesen illik az arcunkhoz – csak éppen szörnyen érezzük benne magunkat. Ez pedig nem jó. A szemüveget, mint az Oakley szemüveg, szívesen kell viselni és magabiztosan, csak így lesz igazán értékes. Éppen ezért, ne hallgassunk mások véleményére, amikor azok azt mondják nekünk, hogy túl idősek vagy fiatalok vagy komolyak vagyunk egy-egy darabhoz. Meg lehet hallgatni ezeket a véleményeket természetesen, de moderálni éppúgy kell őket, mint ahogy azt más dolgokban tesszük. Mondjuk mint az öltözködésben. Azt szereti mindenki, hogyha a ruhái egyben kifejezik a személyiségét, és mégis jól állnak rajta. Az sem lehetetlen, akkor a szemüvegekkel kapcsolatban miért lenne más a helyzet?

Neked bevált az Oakley szemüveg?

Nekem igen. Alapvetően olyan ember vagyok, aki sokat sportol, és ehhez olyan szemüveg is kellett, aminek a segítségével képes vagyok látni edzés közben. Ez pedig nehezen jött össze, de mióta rátaláltam az Oakley szemüvegre, azóta megállíthatatlan vagyok a sportokban is. Azóta bátran ugrálok, csinálok kemény edzéseket, még vadvízi evezésre is elmentem az Oakley szemüvegben, és semmi problémám nem lett belőle. Úgyhogy én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fajta szemüveget. Ha nekem a kedvencem lett, biztosan másnak is hasonló élményei lesznek az Oakley szemüveggel kapcsolatban, ezért is íródott ez a néhány sor róla, hiszen nekem kellemes élményt okozott a tökéletes szemüveg megtalálása. Hiszen nem csak a kényelmi szempontból tökéletes számomra ez a darab, hanem jól is néz ki, teljesen az én stílusom, szívesen viselem, ami miatt sokkal magabiztosabbnak és érzem magam. Ez pedig meglátszik, vagy csak tényleg nagyon jól áll ez a szemüveg, mert mindenki dicséri, amikor meglátja az új darabot.

Érdekes, hogy sokan mégis a kontaktlencse viselése mellett döntenek. Ez természetesen mindenkinél egyéni dolog, nekem a szemüveg vált be jobban, a lencséket inkább hanyagolom. Néha előfordul, hogy ünnepélyekre inkább azt teszek, de az Oakley szemüveget igazából még oda is szívesen felveszem, amikor van rá lehetőségem. De ez tényleg mindenkinél más, úgyhogy kerestem egy részletesebb cikket, ami talán bizonytalanoknak segíthet, akik még egyik típus mellett sem döntöttek: https://www.egeszsegtukor.hu/ferfitukor/a-kontaktlencse-vagy-szemuveg.html Remélem, segíteni fog megtalálni a tökéletes választást.